T-Shirt Forums banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
1,328 Posts
Problem pres je sledeci. Ce zelis da ti transfer dobro prime je potrebno imeti preso, ki povsod enakomerno porazdeli toploto. To katero ti zelis vzeti je kitajska. Ene par review-ew je na utubeu, predvidevam da od tistega britanca. Nisem jih nasel prav veliko. Ce pa gres normalno iskat pa nikjer nobenega reviewa. Kar , vsaj jaz si mislim, da teh pres ni veliko okrog.
Malo sem zasel. Da prides do enake toplote po celi presi se ponavadi dobri proizvajalci odlocajo, da v preso vstavljajo zice ali karkoli ze, da potem cela presa dobi isto toploto. Pri teh kitajskih presah pa povsod pise, da je enakomerna toplota, nikjer pa besede o tehnologiji, da dosezejo to.
Sem tudi jaz pred nabavo masine in sem rahlo nastudiral par stvari. Torej izogniti se hoces hot spot conam na presi. To da na kitajski presi pise, da ima enakomerno toploto porazdeljeno, jaz osebno jemljem z rezervo. Dokler ne zvem kako to dosezejo. Naprimer presa, ki jo jaz nameravam vzeti ima zig-zag vzorce po celi presi po kateri gre toplota in s tem dosezejo enakomerno porazdelitev toplote. Pa da ne bom predolgo o presi...

Transfer papirji. Ni mi jasno kje bos dobil te transferje, ki jih na temu forumu priporocajo, namrec kar sem jaz nasel pri nas ni ne duha ne sluha o teh transferjih, ki si jih omenil na zacetku svojega posta.

Obenem, do sedaj se nisem nasel pri nas nekoga, za katerega bi lahko zagotovo trdil, da imajo kvalitetna pigmentna crnila...Sem ze razmisljal, da bi jih narocal iz anglije, kar pa bi povecalo stroske...
 

·
Registered
Joined
·
1,328 Posts
Jaz bom vzel od stahls maxx. Pri nas taka presa stane 1222 eurov, v belgiji kosta 1000 eur, s tem, da je postnina za preso iz belgije brezplacna. Narocil jo bom iz belgije. Ne dam kesa tem nasim slovencem,ki bi si radi kupili novga bemfla na racun ene prese. Naj grejo nekam :) Do sedaj mi je bila to najugodnejsa varianta,kar sem jih zasledil. Seveda lahko prpopas kaksen link iz italije sem, ker italijansko ne stekam najbolje in ne bom nasel transferjev niti pres. Bi pa tudi jaz narocal transferje cez mejo, ce imas kaksno odlicno varianto. Definitivno tudi meni pride prav pomoc glede kaksnega dobrega ponudnika. Se zmeraj iscem ciss sistem. Kobra ima ciss, ki ne uporablja plasticnih cevk, in je menda odlicen da se glave ne masijo. Te ki so pri nas uporabljajo vse plasticne cevke....
 

·
Registered
Joined
·
1,328 Posts
Aja za secabo so tudi mene prepricevali da jo vzamem. Secabo je kitajska varianta. Kar sem gledal te secabo prese nimajo nic posebnega v primerjavi z stahls, cene pa so enake, ce ne celo visje. Mas secabo dealerja v ljubljani.
 

·
Registered
Joined
·
1,328 Posts
Se se nisem cisto odlocil. Problem je,ker vsi dobri so po par tisoc evrov. Meni osebno bi bila najboljsa varianta da dobim transferje taksne, ki jih ni treba rezati. Pri laserskem printerju sem jih nasel. Iscem pa nekaj podobnega za ink jet. Drugace razmisljam o Silhouette Cameo. A3 je in zelo poceni. Torej ce ne dobim transferje,katere ni potrebno rezati bom vzel ta rezalnik za zacetek.
 
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top