T-Shirt Forums banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
143 Posts
Discussion Starter #1
I'm lost.
I have no idea what's going on!
It's started two days ago when my nozzle check was about 40% good.
I did regular cleaning X5 and then couple power cleanings.
Didn't help.
Next day I decided to change printhead and dumpers.
I had NEW ink assembly (including ink bay, ink lines, dumpers and little motor on top of it).
Changed them both printhead and ink assembly. And now - no ink coming thru the printhead.
Nothing.
No errors on the screen.
Checked the ink lines - ink wasn't coming thru the lines (well-it did but very slow) so I pulled it with syringe.
It didn't come easy in some lines.
Connected lines again, did power clean, tried to print nozzle check- Still nothing No ink coming out.
Pulled ink thru dumpers, and sill nothing. Did about 10 power cleanings.
No ink coming out the printhead.
Printhead waterfalls beautifully with syringe.
Placed an old printhead back(hoping to see at leas the 40% nozzle check that this printhead produced before- Nope.
Nothing. No ink coming out.

Im lost.
I see no logic in what happening.
Any ideas?
 

·
Registered
Joined
·
11 Posts
I'd replace the capping station. I had a similar sounding problem after a new printhead and swapping the capping Station fixed it for me.
 

·
Registered
Joined
·
2,189 Posts
Sounds like the common fuse issue.
Have a look here.
It's a 63v 1A SMD fuse.
If you go for the regular glass fuse replacement, you will need a 300mA fast blow fuse (220 to 250v).
 

·
Registered
Joined
·
143 Posts
Discussion Starter #4
Sounds like the common fuse issue.
Have a look here.
It's a 63v 1A SMD fuse.
If you go for the regular glass fuse replacement, you will need a 300mA fast blow fuse (220 to 250v).
I have Neoflex 2- different motherboard.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top